Sluiten

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Gepubliceerd op 20 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Wil je in het zomerseizoen van 2024 naar Milaan vliegen? Dan is dit het moment om je vliegtickets te gaan boeken bij Transavia. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij is vandaag met de verkoop van vliegtickets voor de zomer van 2024 gestart. Het gaat om alle vluchten die plaatsvinden van april tot en met oktober 2024.

Wie Transavia kent, die weet dat hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op een voordelig ticket is. Dat heeft allemaal te maken met de prijsstrategie die Transavia hanteert: de goedkoopste vliegtickets, waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn, worden als eerste verkocht. Daarna gaan de prijzen stap voor stap omhoog. Wacht je tot het laatste moment om te boeken, dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Als je überhaupt nog een plekje in het vliegtuig van Transavia kunt krijgen. De tarieven voor last minute vliegtickets naar Milaan kunnen oplopen tot honderden euro’s per enkele reis.

bekijk alle Transavia vliegtickets naar Milaan

Luchthavens

Ben je op zoek naar vliegtickets voor de zomer van 2024 naar Milaan? Dan ben je beperkt in de vliegvelden vanaf waar je naar Milaan kunt vertrekken. Voor het zomerseizoen 2024 vliegt Transavia (voorlopig) alleen vanaf Rotterdam/Den Haag naar Milaan. Er wordt gevlogen op luchthaven Bergamo-Orio al Serio. Deze luchthaven wordt tegenwoordig als derde luchthaven van Milaan beschouwd en wordt vooral gebruikt door prijsvechters zoals Ryanair en Transavia.

Frequentie

Transavia vliegt in de zomer van 2024 drie dagen per week tussen Rotterdam en Milaan-Bergamo. Dat doen ze op dinsdagen, donderdagen en zondagen. De tijdstippen waarop gevlogen wordt zijn variabel. Soms heb je een avondvlucht, terwijl het ook voor kan komen dat je vroeg uit de veren moet om een vroege ochtendvlucht naar Milaan te pakken.

Tarieven

De vliegtickets naar Milaan voor het zomerseizoen 2024 zijn boekbaar vanaf € 64,- voor een enkele heenreis. De goedkoopste terugvlucht is boekbaar vanaf € 39,-, waarmee het goedkoopste retourticket naar Milaan bij Transavia uitkomt op € 103,- per persoon.

Transavia berekent geen boekingskosten of creditcardkosten. De prijs die je voor en tijdens het boeken ziet, is de prijs die je uiteindelijk ook betaalt. Wil je de goedkoopste vliegtickets naar Milaan te pakken krijgen, boek dan zo vroeg mogelijk. Vooral voor de meivakantie 2024, de zomervakantie 2024 en de vliegtickets voor zondagen gaan er snel uit.

zoek goedkoopste Milaan vliegtickets bij Transavia