Sluiten

Stadskaart Milaan

Stadskaart Milaan

Steeds meer toeristen ontdekken het voordeel van een stadspas. Niet voor niets dat het aantal steden waarvoor je een city pass kunt kopen alsmaar toeneemt. Voor sommige bestemmingen worden er zoveel verschillende varianten verkocht, dat je als bezoeker op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Welke stadspas sluit het beste aan bij jouw wensen? Hoe voorkom je dat je een voordeelkaart koopt met tientallen opties, maar waarbij blijkt dat de bezienswaardigheden die jij wilt bezoeken niet inbegrepen zijn? Wat is de beste deal? Het zou bijna keuzestress opleveren.

In het geval van Milaan is de keuze gemakkelijk: het aantal stadspassen voor Milaan is niet zo groot. Een veel verkochte pas voor Milaan is de Stadskaart Milaan. Deze kaart behoort sinds zijn introductie tot de best verkochte Milaanproducten van tiqets.nl. Hij wordt jaarlijks duizenden keren verkocht.

Dit krijg je bij de Stadskaart Milaan

De Stadskaart Milaan combineert de belangrijkste must-sees van Milaan in één gemakkelijk pakket. Het one-stop-shop principe maakt het jouw als klant gemakkelijk. Je kun in één keer direct je belangrijkste uitstapjes in Milaan regelen. Het principe van deze 100% digitale stadspas is dat

Dit is inbegrepen:

[1] Toegang tot de Kathedraal van Milaan (de Duomo) het dak van de kathedraal en het museum

Deze gotische kathedraal is de absolute nummer één bezienswaardigheid van Milaan. Het uitzicht vanaf het dak is fenomenaal.

[2] Fast-track toegang tot Leonardo da Vinci-museum voor Wetenschap en Technologie

Dit museum is het is grootste wetenschaps- en technologiemuseum in Italië. Dit museum is gewijd aan wetenschap en technologie en beschikt over verschillende tentoonstellingen die verband houden met de uitvindingen en studies van Leonardo da Vinci. Het museum bevat modellen van da Vinci’s ontwerpen en machines, evenals andere wetenschappelijke en technologische exposities.

[3] Toegang tot de Pinacoteca Ambrosiana

Dit kunstmuseum herbergt een uitgebreide collectie schilderijen, tekeningen, manuscripten en andere artistieke en historische artefacten. Een van de hoogtepunten van de collectie is het beroemde schilderij “De Doop van Christus” van Leonardo da Vinci, dat wordt beschouwd als een meesterwerk van de Italiaanse Renaissance.

[4] City Audio Guide App voor je smartphone

Deze handige audiogids app beschrijft 130+ bezienswaardigheden in Milaan. Je kunt visuals, beschrijvingen en audiocommentaar van plaatselijke deskundigen bekijken en beluisteren. Dankzij de offline te gebruiken interactieve digitale kaarten en navigatie vind je makkelijk jouw weg naar de hoogtepunten van Milaan.

[5] 10% korting op andere attracties

Wil je nog andere attracties in Milaan bezoeken, zoals het San Siro Stadion of het La Scala theater? Bij aanschaf van de Stadskaart Milaan krijg je 10% korting op alle via Tiqets aangeschafte entreetickets voor Milaan.

De inhoud van de pas kan aangepast worden aan veranderingen in vraag en aanbod. Op de pagina van Tiqets kun je de actuele inhoud en prijzen bekijken.

BEKIJK DE STADSKAART MILAAN